Tuesday, July 13, 2010

Tiigrid ja inimesed


Universumis elavad tiigrid

Neid on igal pool -- tähtedel, planeetide vahelises ilmaruumis, kaugetes galaktikates. Aga ennekõike elavad nad siinsamas, Maa peal.

Ajuti võib neid näha, siis on nad jälle nähtamatud. Aga vahetevahel tulevad tiigrid alla inimeste juurde ja pärast seda pole enam miski endine.

Ühel päeval jõudsid tiigrid järeldusele. Nad tahtsid, et neist kirjutataks. Tiigrid aga teadupoolest kirjutada ei oska. Niisiis tuli selleks leida inimene. Tiigrid hargnesid mööda universumit laiali ja hakkasid otsima.

Otsisid ja otsisid, kuni leidsidki sobiva.

Sellele inimesele meeldisid väga tiigrid. Kuigi ta tegelikult polnud ühegagi neist isiklikult tuttav, oleks võinud isegi öelda, et ta armastas tiigreid.

Ja nii hakkasid tiigrid inimesel järel käima. Aeg-ajalt tundis inimene nende sooja külge vastu oma jalgu pühkimas, aeg-ajalt kuulis ta nende rasket hingamist, vahel aga nägi nende triipe varjude vahel vilksatamas.

Tiigrid nihkusid üha lähemale ja vahtisid inimest üksisilmi. Ja kui seegi ei aidanud, müksisid nad teda niikaua ninaga, kuni inimene ei pidanud enam vastu, läks arvuti juurde ja hakkas kirjutama. Tiigrid aga seisid tema selja taga ja nurrusid rahulolevalt .....

No comments:

Post a Comment